KOM PROEVEN

Elke zaterdag van 16.00 tot 21.00 uur

Het is inmiddels al bij velen bekend dat het ook mogelijk is om een biertje te komen proeven, zoals deze door de brouwers worden geproduceerd. Vrijwilligers staan klaar om de gasten te ontvangen en alles te vertellen over de diverse bieren die in voorraad zijn.

Er wordt al volop brouwervaring opgedaan

Vanaf het allereerste idee voor De Bombazijn is er altijd het volste vertrouwen geweest dat de ambachtelijke bierbrouwerij De Bombazijn een fantastische toekomst heeft. Alles draait uiteraard om het brouwen van een bijzonder smakelijk en kenmerkend Bombazijn-biertje in een grote variëteit van smaken en met smaakmakende ingrediënten. Terwijl het SOS-bestuur achter de schermen intensief werkt aan het ontwikkelen van plannen, is het vrijwillige brouwteam iedere zaterdag in de weer om de kunst van het bierbrouwen tot in de puntjes onder de knie te krijgen.

Naast het brouwteam is er uiteraard ook een kritisch team van proevers die ieder nieuw Bombazijntje aan een kritische, doch zeer welwillende smaaktest onderwerpen. Bij een aantal Oldenzaalse feestelijkheden heeft ook het publiek al wat mogen proeven en de recensies zijn buitengewoon bemoedigend.  Poem Derks - bekende Oldenzaler: …Dat er nu een eigen brouwerij komt is dan ook geen wonder. Dat lag genetisch vast… Een onschatbare verrijking voor onze stad, voor ons allemaal. En ieders steun ten volle waard.